Dia 5: Kiyomizu-dera

No ha estat un dia dels més bons, la veritat. Basicament a estat un dia de caminata i de no saber on erem. No portava cap mapa i el gps de l’Edu no servia de res si el mòvil no tenia bateria.

Vam anar al Kiyomizudera, pero, com ovbiament no teniem ni idea de com arribar-hi, vam passar per un munt de llocs estranys. Vam acabar passant per en mig del cementiri aquell tan gran que es veu des del Google Earth. Per sort fàcilment vam trobar la sortida, i en aquella sortida es trobava el començament dell Kiyomizu. La veritat és que m’ho imaginava més gran i com si estigués en un barranc com el Tibidabo de Barcelona. Hem va decebre bastant, però bé. Vam comprar alguna cosa i vam probar el gelat de gel amb xerop. No m’agrada gens a mi xD En aquell momnt vam trobar a uns catalans xD Ah, i a l’hotel per la nit hem trobat a uns espanyols que ja estaven entrant directament amb sabates, quan s’ha d’entrar descalç o amb unes sabatilles apart.

La tarda no cal ni coomentar-la. Haviem anat a veure el festival de Gion però amb la pluja quue queia cada X minuts no valia la pena quedar-se a veure-ho. Les coses que portaven a damunt estaven taapades amb un plastic i perdia la gràcia. Per tant ens hem anat caminant cap a l’hotel, però en aquest moment és quan el mòvil de l’Edu va deixar de funcionar hi ens vam perdre definitavemnt. Vam caminar i caminar recte, fins que gràcies a que no faig cas a l’Edu, vam trobar el carrrer principal que portava fins a l’estció de Kyoto i ens vam saber guiar.

Un comentari

  1. Gravatar de Alexandra  (compi-class)

    Enviat per Alexandra (compi-class) el 17.07.09 a les 14:00

    Uiiii, neu molt perduuuuts!!

    Bé, almenys no us afecta gaire, jo estaria estirarnt-me dels cabells desprès d’haver-me fet una guia i tot. (potser per això no me les faig ò.o)

    De tota manera si ho penses bé estàs veient coses que ni t’havies plantejat =D

Deixa un comentari!