Dia 7: Per fi tenim internet

Avui hem arribat a Tokyo. Ens hem passat com una hora buscant l’hotel xD Hem preguntat a tres persones, i al final l’hem trobat perquè jo recordava més o menys al mapa on era. M’ha sorprès que una noia a sortit d’un bar ple de gossets i ens ha preguntat si necesiitavem ajuda :o Això si, res a veure amb Kyoto. Allà tothom et demanava perdó i et saludaven a tot arreu i et donaven les cosses amb les dues mans a l’hora que et feien una reverencia. En canvi a Tokyo avui s’han xocat un munt de gent amb mi i no m’han dit ni pio, i els deles botigues et donen els diners amb una ma, i la reverencia es molt escasa.

Ah, pel nostre primer dia hem anat a Akihabara. Hem tornat a intentar a anar al pulpo i per fi hem tret alguna cosa, i a la primer jugada. Un love-chan bastant grosset. A Kyoto ens vam gastar força diners en aconseguir un panda gegant verd, que crec que es la mascota d’un té verd. També hem comprat alguna figureta. Avui no hem fet cap foto, però, només videos. Es que en aquuest hotel no hi ha espai per buscar coses per les maletes, es superreduit.

2 comentaris

 1. Gravatar de Manga-K

  Enviat per Manga-K el 20.07.09 a les 13:53

  YEAH!

  pa que luego me digas, que no et vinc a visitar el blog!

  A veure si pujes ja fotos i tal que li tinc mono a Kyoto *-*

 2. Gravatar de risetto

  Enviat per risetto el 20.07.09 a les 13:53

  Ja m’ho va dir la teva mare que no teniau internet i que només podiau uns 15 minuts XD.

Deixa un comentari!