Dia 8: Akihabara

Hem anat pel matí a Yokohama, però no m’ha agradat gaire, potser perquè hi havia boira pixanera i feia molt de fred. Sort d’unes manigues que em vaig comprar a Kyoto, que si no em congelo avui xD
Només hem estat pel barri chino per anar al Panda-ya, però en casi totes les botigues hi havien coses de pandes. M’he comprat un joc de sabanes, una sabonera d’un panda, i una samarreta estranya. Ah, l’Edu s’ha comprat una  caixa on sortia una gamba a la caixa i quan se l’ha anat a menjar deia que era com plàstic insabor xD Vaja timada xD Sort que només era 100 iens.

Per dinar hem anat a un combini, però res del que hem comprt m’agradava. M’he menjat amb dures penes un sandtwich d’ou dur >_____> Al menys per la nit he menjat en un Kentucky (si, un altre cop xD) Hem descobert que molt aprop de l’hotel hi ha un xD

Per la tarda hem anat a Akihabara per acabar bé le dia. Hem anat un altre cop al pulpo i hem tret una figureta a la primera. També hem anat al Mandarake (no sé ni com l’he trobat xD) i ens hem comprat dos figueretes mones *_____* L’Edu volia la mateixa que jo, però com que no sabiem com dir-li que voliem una figureta de la vitrina del fons, hem apostat que se la quedava qui fos capaç de demanar-li, i he guanyat jo sense parlar xD

Compres frikis per ara:

3 comentaris

 1. Gravatar de Alexandra (compi-class)

  Enviat per Alexandra (compi-class) el 21.07.09 a les 14:26

  Aquí si que hi ha fotos…. ò.o *aplausos*

  Però vull alguna del carrer o algo >o<
  Osti tía, si que et compres figuretes, ja et cabràn per tornar a casa o tu et quedes a Japó? xD

 2. Gravatar de Shinu

  Enviat per Shinu el 21.07.09 a les 14:26

  Fuko :O

 3. Gravatar de Shinu

  Enviat per Shinu el 21.07.09 a les 14:26

  Fuko? Què dic ara, si es aquella de Lucky Star… .porfa

Deixa un comentari!