Dia 9: Ikebukuro i Shinjuku

No ho havia mencionat, però l’altre dia vam veure pegatines per a cotxes de sèries d’anime, però també vam veure una per a… autobusos! Bé, en concret només era per un model d’autobus. Les pegatines de cotxes costaven uns 10 euros. Si tingués algún model del que deien encara me les compraria xD

Doncs bé, avui ens hem perdut pel matí a Kapppabashi, no hi havia res interesant, però m’he comprat un gatet molt mono solar que mou la poteta. Desprès hem anat cap a Ikebukuro on hi havia un Mandarake, però només era de mangues yaois, no hi havien figuretes. Més tard hem passat un moment per Nakano per anar a buscar figuretes al Mandarake i m’he comprat dos. Era una botiga molt petita però estaven totes les figures cooncentrades.

La veritat és que Shinjuku i Ikeburo no m’han dit res. Potser perquè tampoc tenia tant de temps per mirar-ho tot bé.

Per la nit hem anat a la terassa del Khaosan. Les escales per pujar feien por.. xD Ja posaré un altre dia fotos de les vistes i la review de l’hotel. A mi no m’ha agradat gaire, massa gent i massa borratxo, però bé, era molt barat i tampoc està malement situat. Demà a l’Edoya~

Un comentari

  1. Gravatar de risetto

    Enviat per risetto el 22.07.09 a les 14:38

    Hola, molt mones les figuretes, m’agrada molt la del cavell verd. La roba que portes a l’altre foto és nova? Et queda bé !!
    El dilluns ja em passaré per a veure tot ^^ . No t’ha oblidat dels palillos nee!!!
    Bé que vagi bé, petons.

Deixa un comentari!