Dia 10: Korakuen

Avui per fí hem sortit del claustrofobic hostal de Khaosan i em anat a l’Edoya. Ja que esta a 20 minuts de Tokyo Dome caminant hi hem anat, i també al jardí del costat.

Per 300 yens pots entrar a uns jardins amb llacs, algun rierol, carpes, anecs, ocells.. Estava bastant ple de ejecutius que s’anaven a menjar allí, suposo que amb el pase anual que venen. No hi ha massa que dir, però era molt bonic. No ens haviem adonat que venien menjar per a carpes, si no haguessim comprat, feien molta gràcia veure’ls amb aquella bocota gegant xD

Desprès vam entrar a la nostra habitació de l’Edoya i… Una pasada, almenys desprès d’haver estat en una cutrez d’hostal. Sofa, nevera, tele, musica ambiental, aire acondicionat, respalls de dents, tovallola, sabó, bany i dutxa privat, banys termals a l’última planta… Hi hi ha un munt d’espai per a la meletes, a l’altre hotel ni les podiem obrir.

Per la tarda hem aprofitat per tornar al Mandarake d’Akihabara i hem comprat més figuretes. Aqui teniu noves fotos (la figura més grossa és de l’Edu, i la repetida d’ahir també, eh? xD):

3 comentaris

 1. Gravatar de risetto

  Enviat per risetto el 23.07.09 a les 14:55

  Que maco el jardi ^^.
  La teva mare dient que com no gastaves agire en menjar estalviariau diners, pero vegent com cad dos per tres compres algunes figuretes, mmm.. no se jo !!! XD. Ja només queden 3 dies, aprofital’s al màxim.
  Al final heu sotir al carrer per la nit algún dia?
  Ja dorms bé, o encara no t’acostumes.

  Com no menjis millor t’aprimaras més i l’edu en canvi … XD
  Bueno, ja ne!!

 2. Gravatar de Serpeta

  Enviat per Serpeta el 23.07.09 a les 14:55

  No sortim per la nit perquè matinem molt. A més, per la nit només estan els xiringuitos oberts, no hi han ni botigues ni res. Per a quue vull sortir, doncs?

  Dormo perfectament, no molesta gens el futó. El coixí qu etenim ara pots posar–lo en forma de que sigui un coixi d’arrós o un normal. El problema és que no hi ha sabana, només un egredon que sembla una funda nórdica, i sempre passes o fred o calor.

 3. Gravatar de elcogrio

  Enviat per elcogrio el 23.07.09 a les 14:55

  miriam deja a los japoneses y ben para akirikiriki que tenemos patatas fritasyhuevo

Deixa un comentari!