Dia 12: Hanabi

Ahir vam anar a comprar roba a Harajuku. Pel que he vist el carrer de Takeshita o com se digui és el millor lloc per comprar roba. Només em vaig comprar un vestit i un cinturó, però bé, és molt difícil comprar amb un noi.

Al mateix carrer també hi vaig trobar una botiga on venien el yukata amb tots el seus accesoris, escepte una corda que es necesita per posar-se el yukata, i per remediar-ho em vaig fotre el cinturó normal que m’havia comprat abans xD

Al final em vaig posar el Yukata a plan chapuzas, però ni jo ni l’Edu ens aclaravem, a més, que tots els Yukates són per mida 165cm, i jo medeixo 10 centimetres menys.

Sobre el hanabi… Era bastant estresant buscar un lloc bo, perquè hi havia gent que fins i tot s’havia quedar a dinar allí. Algunes directament ficaven un tros de tela i ale, lloc reservat. Al final ens vam quedar de peu a una barrera, i sense voler ens vam adonar que teniem a darrere els de Tokyo TV i sortia un tal Takeshi a darrere. Crec que ens haviem colocat al millor lloc, ells veiem sencers i teniem les barques a davant. El problema és que estavem tant aprop que havies de pujar massa el cap.

Bé, unes quantes fotos d’aquest dia, una dels focs i l’altre meva a les 9 de la nit desprès d’haver estat tota la tarda en Yukata. la foto on surtu és molt dolenta perquè el fotògraf és de pocamonta i ni m’avisava que portava el yukata malament ni que feia carotes. Per venjar-me d’aquestes fotos tan males que em fa hauría de posar fotos seves ¬¬

3 comentaris

 1. Gravatar de Esbotzegat

  Enviat per Esbotzegat el 25.07.09 a les 9:00

  Uaaaa, enveja enveja u.u

  PD: La figura que hi ha al quadre de l’esquerra fot molta por…

 2. Gravatar de Serpeta

  Enviat per Serpeta el 25.07.09 a les 9:00

  El logo de l’Edoya? xD Crec que era com una flor.

 3. Gravatar de PublicidadJapón

  Enviat per PublicidadJapón el 25.07.09 a les 9:00

  “per remediar-ho em vaig fotre el cinturó normal ”

  solucions creatives clar que sí xD

Deixa un comentari!