Dia 13: Últimes compres i visites

Avui era l’últim dia i encara ens quedaven coses per veure i per comprar. Primer vam començar amb les barques de Ueno. Tenia moltes ganes de pujar a una barca de rems, però fotia una calor… Al final vam agafar una de pedals que tenia sostre u.u No va haver gaire a destacara, per 600 yens vam estar 30 minuts a un llac sense carpes però amb uns tortugons que fan por. Quan ja ens quedava poc va aparèixer al costat de la nostre barca una closca de tortuga gegant! Per a caure’t allí dintre xD Bé, dir que vaig estar pedalejant jo la majoria d’estona, l’espai era escàs i a les persones groses els hi costa moure’s allí dintre.

Desprès d’això hem anat a Shibuya a buscar unes sabates, no volia sortir de Japó sense haver-me comprat tot un conjunt, i només em faltaven les sabates. Allí vam trobar l’estatua de Hachiko, però no sé si era perquè estava molt deteriorada que no tenia pràcticament forma. Dintre d’uns anys semblarà un tros de bronce pulit. No em vaig fer fotos perquè hi havia bastanta gent i tampoc és que matés la estatua.. Ho sento per Hachiko, no tinc res en contra d’ell, només que l’estatua m’ha decebut.

Hem passat per un encreuament de peatons semblant al de les fotos, no sé si era el mateix, però la veritat és que en les fotos sembla més impressionant i gran.

Desprès de fer compres al Tokyo Hands, de tornada he aconseguit comprar-me unes sabates! De camí a l’estació hi havia una sabateria bastant gran ^^ Hi havia uns molt monos però amb bastant tacó a 3,000 yens, caríssims. Ja penjaré el conjunt que m’he comprat a Japó. Allí anaven totes igual casi, però jo aquí segur que no xD

Per la tarda haviem d’anar a Odaiba, però hem preferit fer les últimes compres per Asakusa i Akihabara. Hem estat buscant una figura/estatua d’un Torii però res, només la vam trobar al Fushimi Inari i ja no l’hem vist mai més. Quedarà pendent per les compres d’un pròxim viatge, i quan torni a anar al Fushimi aniré tapada fins a les celles, em dona igual la calor >.>

I per acabar el dia, com no, vam anar al Mandarake i al Kentucky a sopar. Adéu ales de pollo picant.
Si voleu comprar figures barates, aneu a la planta 8 del Mandarake. Al fons a unes vitrines hi han figuretes que venen sense caixes el doble de barat que et costaria amb caixa.

Deixa un comentari!