Hotel Edoya - Tokyo

L’últim hotel que ens quedava per ressenyar és l’Hotel Edoya.

La meva opinió sobre aquest hotel és molt bona, l’únic punt dolent destacable és la ubicació per la pujada que hi ha abans d’arribar a l’hotel, tot i que llegint altres opinions pensàvem que seria molt més forta.

L’hotel està ubicat a prop d’Akihabara, un bon lloc si sou frikis. També es pot anar caminant fins al Tokyo Dome, i al jardí Koraku-en que hi ha al costat. El metro més proper és Suehirocho (Ginza Line).

Abans d’entrar, hi ha una mena de tauleta i cadires per si vols descansar a fora, cosa que s’agraeix, ja que és estrany veure bancs. També hi havia uns antimosquits amb forma d’espiral a disposició lliure (suposo).

En entrar, trobem una sala d’estar bastant gran, amb cadires i taules on podem llegir la premsa, connectar-se amb el portàtil via Wi-Fi, o fer ús dels ordinadors i impressores de l’hotel.

Sempre hi ha algú a recepció, sigui l’hora que sigui, i els recepcionistes més o menys es defenen amb l’anglès.

La connexió Wi-Fi només funcionava a la planta baixa o en algun lloc del primer pis, i el tenien configurat d’alguna manera estranya, ja que en el nostre portàtil funcionava, però amb el meu mòbil no, i amb el portàtil d’altra gent, tampoc.

Tot l’hotel era de moqueta, i als passadissos sempre tenien engegat l’aire condicionat.

Pel que fa a l’habitació, en entrar hi havia un rebedor amb un parell de sabates perquè les utilitzessis dins de l’habitació, que era tota de parquet. En el nostre cas, després hi havia una sala d’on podies entrar a l’habitació de la dutxa i banyera, al WC o al dormitori. En aquesta sala hi havia el lavabo amb un mirall i un assecador, on cada dia deixaven una pinta, un respall de dents, fulla d’afeitar, sabó de dutxa i sabó de mà. A sota, hi havia una cistella amb dues tovalloles de mà i dues de dutxa.

Al WC, hi havia unes sabates de color vermell per utilitzar-les únicament allà, però no tenia gaire sentit perquè era un espai tan petit que no et podies ni moure, pràcticament.

La dutxa i la banyera, estaven a la mateixa sala, però per separat. Jo un dels dies vaig optar per fer-me un mini-onsen particular omplint la banyera d’aigua calenta.

El dormitori estava compost per un futó doble, un sofà, una tauleta amb un termo d’aigua calenta i un joc de te que cada dia renovaven, una nevera i un televisor damunt de la nevera. També hi havia aire condicionat, els comandaments del qual estaven a la paret, al costat del futó, i un altre comandament per posar música ambient. Finalment, l’habitació tenia un telèfon amb funció de despertador. Destacar també que els coixins del futó tenien dues cares: un costat amb textura de grans d’arròs, i per l’altre, normal.

A l’últim pis de l’hotel, hi havia diverses opcions: una terrassa des d’on observar les vistes del carrer, una sala on descansar amb butaques, la zona de rentadores i assecadores, un parell de màquines expenedores de begudes (una d’elles de cervesa), i els onsen (banys termals), un per a cada sexe.

L’onsen tenia una zona amb taquilles per desar-hi la roba, i després s’entrava en una zona on hi havia els seients per seure i rentar-se (hi havia tres tipus de sabó), i al costat, hi havia dos onsen (al de dones, un), que semblava com si tinguessin sorra. A part d’això, hi havia una petita sala amb sauna (només al d’homes). Més al fons, hi havia una porta per sortir a fora, on trobaves un altre onsen més petit a l’aire lliure.

Al sòtan, hi havia l’aparcament, i en un costat, una sortida per on podies marxar sense haver d’entregar les claus a recepció. A part, hi havia el restaurant (buffet lliure) on es podia esmorzar amb els cupons que et donaven gratuïtament a recepció cada dia.

Comparant amb els preus d’altres hotels, aquest no està gens malament, ja que el preu és una mica superior però inclou l’esmorzar, és a dir, que la diferència de preus ja queda amortitzada amb l’esmorzar.

Habitació doble: Dimarts-Divendres: 9,580 iens / Dissabte-Dilluns: 8,540 iens (preu de l’habitació)
Web: Hotel Edoya

Vídeo: Hotel Edoya - Tokyo

Hotel Edoya: Tòquio

Entrada de l\'hotelL’hotel Edoya és el més barat que he trobat en relació preu-lloc. El més barat de Tòquio és el New Koyo, no hi tinc cap pega tot i estar en un barri amb vagabunds, però és que està bastant allunyat d’Akihabara o d’altres llocs. Des de l’hotel Edoya pots arribar a Ueno, a Akihabara o al Tokyo Dome en 15 minuts caminant. Està molt ben situat.

Aquest hotel és molt conegut pels espanyols, ja que els de Portal Japón sempre van aquí i els que hi han anat el recomanen. O sigui que segur que veiem algun espanyol.

El preu varia depenent del dia de la setmana que sigui. Una habitació doble, de dimarts a divendres costa 9,580 iens/nit (60 euros), mentre que de dissabte a dilluns costa 8,540 iens/nit (53 euros). No diu res que sigui el preu per persona, o sigui que serà per habitació.

Llegeix la resta de l’entrada

Llocs per visitar a Tòquio

Akihabara
És la zona friki per excel·lència. Els diumenges es converteix en zona per a vianants. Hi ha botigues amb electrònica per a estrangers i d’altres només per a japonesos. >> Més informació.
Garden: Koshikawa Korakuen
Es troba al costat del Tokyo Dome. Aquest jardí consta de 7 hectàrees. >> Més informació.
Garden: Rikugi-en
A prop d’Ikeburo. Té 8′7 hectàrees. Quan arribes al cim on tens unes bones vistes del jardí, un autobús et porta a Ueno per veure la residència d’algú (serà gratis?) >> Més informació.
Ueno Zoo
El zoo de Tòquio. Costa només 4 euros.
També es pot anar als voltants, on es pot trobar el mercat d’Ameyoko. A 15 minuts caminant es troba la Todai (confirmar-ho)
>> Més informació.
Temple d’Asakusa
El temple Sensoji és un dels més visitats, i està dedicat a la deesa Kannon. Al costat del temple hi han botiguetes on es pot comprar el “hachimaki”, la cinta que es lliga al front i on hi posa “Vencerem!”.
>> Més informació.
Shibuya
Aquí es troba el pas de zebra on creues en totes les direccions i pantalles de televisió enormes. També podem veure en “Hachiko” (quina història.. T___T) És una zona coneguda per la quantitat de botigues. >> Més informació.
Ebisu
A Ebisu es troba l’escultura o la pedra on quedaven els protagonistes del dorama de “Hana Yori Dango”. Igual que als altres llocs hi han grans magatzems. També pots entrar gratis al Museu de la cervesa xD >> Més informació.
Ginza
És la zona més cara del Japó. S’hi pot trobar l’últim en tecnologia de Sony i altres magatzem tecnològics.
No hi ha gaire per visitar. >> Més infromació.
Roppongi
Trobem aquí Roppongi Hills i Tokyo Mid Town. És conegut pels seus gratacels. Per la nit és una zona de copes i de discoteques. >> Més informació.
Shinjuku
Sota el terra hi ha tota una ciutat, i per trobar la sortida adequada quan surts de l’estació has de mirar un mapa. El gratacel de Sumitamono de 200m d’altura està obert al públic. A Shinjuku hi ha l’escultura que surt a Densha Otoko i l’Square Enix. >> Més informació.
Nippori
Un barri tranquil típic japonès amb botigues on més endins hi ha la casa del comerciant. Aquest carrer comercial es diu: Yanaka Ginza Street. >> Més informació.
Odaiba
Aquí trobem el Comiket, tot i que has de passar per una carretera que passa pel mar… T___T >> Més informació.
Shiodome
La torre de Tòquio és aquí. Hi ha dos nivells d’observatori: el de 250 i el de 150. Aquest dia superaré el meu temor a les alçades… xD Costa 9 euros el primer observatori + el segon observatori >> Més informació.
Tokyo Dome
Aquí trobem les botigues de Shonen Jump i altres. També hi ha el parc d’atraccions. S’hi pot arribar de moltes maneres diferents. >> Més informació.
Palau Imperial
Al principi no sabia si anar-hi o què, però vaig veure una imatge tan bonica que sí que hi aniré *_____*
Nakano
Hi trobem un Mandarake de cinc plantes, és la botiga de manga i anime més gran del món. >> Més informació.
Yoyogi Park
És un parc que es troba al costat de Harajuku. S’hi poden trobar dues zones: la tradicional i la dels joves, on els caps de setmana van a tocar música o cantar. >> Més informació.
Ikeburo
Botigues diverses i moltes imatges de Johnnys. També hi ha museus estranys, com el de la Gyoza i el dels gelats. >> Més informació.

Finalment aquí deixo una pàgina per si encara falten llocs per visitar: Yes Tokyo

I abans de fer les compres seria interesant mirar aquesta pàgina, on diu que no pagues un 5% de l’IVA ensenyant el passaport: De compres a Tòquio.