Ruta Kyoto-Osaka

Només fico el més important per veure (al nostre gust) de Kyoto i Osaka. Deixo alguns espais sense res o molt poca cosa perquè el millor és perdre’s per les ciutats o pobles i no anar amb la ruta tan marcada.

Abans recordar que les dates que he elegit per anar-hi és quan comença l’època de pluges, o sigui que a Kyoto i a Osaka ens la poden fotre bé xD

Diumenge Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres
Tren Tren
Tren
Tokyo-Kyoto* - - Kyoto-Osaka Osaka-Yura
Yura-Osaka
Osaka-Tokyo
Nara Nintendo,
Fushimi-Inari
Arashiyama,
Kiyomizu-dera
Den Den Town, Dotombori, Tennouji Park Hokuei (poble de Gosho)/ Shin Sekai Akihabara!

* S’ha d’agafar el Shinkansen Hikari, perquè amb el Nozumi no serveix el JR-Pass. Trigarà 2:45h en arribar.

Si agafem el Shinkansen de les 8, arribaríem a les 12:33 a Nara, deixant una hora entremig per deixar les maletes a l’hotel. (8:03->10:48  11:50->12:33)

Altres temples per visitar serien: Shosei-en Garden, Higashi Hongan-ji Temple, Nishi Hongwan-ji Temple, Umekoji Park, To-ji Temple (pagoda). Si voleu visitar tota la col·lecció de temples de Kyoto, aquí teniu una ruta explicada pas a pas.

Llegeix la resta de l’entrada

Hotel Costa del Sol: Kyoto

EntradaNo em pregunteu per què l’hotel té el nom en castellà xD
Aquest hotel és el més barat que he trobat en relació preu i aprop del tren principal de Kyoto, perquè a Kyoto principalment hi serem pocs dies (2 o 3) per anar-nos-en a Osaka a veure el poble de Gosho.

Doncs bé, el preu de l’habitació doble costa 5,500 iens/nit (34 euros).

Pocs comentaris de gent he trobat, només un i no tenia cap pega. A més, amb el tomàquet verd aquest a la porta es reconeix fàcilment xD Perquè pel que podeu veure a la foto de més avall no és gaire diferent als altres pisos, sembla Doraemon.

Llegeix la resta de l’entrada