Khaosan Tokyo Guest House

Khaosan Tokyo Guest HouseMés canvis, més canvis!

Ara anem d’alberg a alberg xD Aquest cop es tracta del Khaosan Tokyo Guest House, situat a prop del riu Sumida. Té una terrassa on veure el Hanabi, això va molt bé perquè el carrer aquell dia està molt ple, i per poder veure alguna cosa te n’has d’anar molt lluny.

Per arribar a Akihabara des d’allí s’ha d’agafar la línia de metro d’Asakusa (groga) fins a Suehirocho, que està molt aprop d’Akihabara.

La nit costa 2,500 iens per persona a l’habitació doble, això vol dir que en total són 5000 iens. Aquest alberg també disposa de cuina, nevera, terrassa, rentadora i Internet, però no accepten pagar amb Visa… O sigui que hauríem d’anar amb tots els diners a sobre xD

I ara anem a calcular quan ens estalviaríem agafant aquest hotel repecte del K’s House: 5,400 iens (33€). I respecte de l’Edoya: 10,620 (65€). No està malament.

K’s House: Tòquio

K\'s House TokyoI aquí tornem un altre cop amb més hotels. Em queda un any, o sigui que puc fer tants canvis com vulgui xD

Doncs com sempre, la meva intenció és intentar tenir un viatge el més barat possible però que no sigui molt cutre, ja que gairebé tots els diners que gastarem són del Panda… xD

Per què he posat aquest alberg? Doncs perquè en aquest alberg, K’s House, una habitació doble costa 6,800 iens, menys que l’Oak. El podríem aprofitar millor ja que és al costat del riu Sumida, on fan el Hanabi.

També he estat calculant la distància entre l’hotel Oak i el K’s House, d’Akihabara. La veritat és que no hi ha gaire diferència, i com que haurem d’agafar igualment el metro, doncs millor el K’s que a sobre és a prop del riu Sumida, no? xD També he estat calculant si era ràpid arribar a Akihabara des d’Asakusa, i la manera més econòmica i ràpida és agafar la línia de Ginza fins a Kanda, i des d’allà caminar uns 10 minuts fins a Akihabara.

Ara explicaré una mica què té aquest alberg per als que no vulguin entrar a la web:
L’habitació doble, que no és occidental, té TV, LAN i aire condicionat. A la resta de l’hotel trobem una sala d’estar amb sofàs, una taula per menjar, una cuina amb tot d’estris, i una sala de tatami on veure la TV en grup. Hi ha dutxes i lavabo compartit, una terrassa, una màquina de rentar la roba i un assecador.
El personal parla anglès (això se suposa).

PD: Al principi ho havia editat tot pensant que l’hotel costava 3,400 iens l’habitació, però clar, si és per persona… S’haurà de multiplicar per dos, no? Ara m’ho hauré de rumiar millor…