Definitivament: Costa del Sol i Raizan

Estic per amagar els posts dels hotels que pretenia agafar però al final no ho he fet.

El Waraku-an l’havia agafat pel jardinet de l’habitació, però ja ens podem oblidar. Desprès pensava agafar l’hostal Toji-an pensant que estava més aprop de l’estació de l’hotel Costa del Sol, però els dos estan a la mateixa distancia més o menys. Per tant, ens agafarem el de Costa del Sol i el de Toji-an el deixarem reservat per si no els hi queden habitacions.

El U-en d’osaka l’havia agafat perquè visualment està més aprop de l’estació d’Osaka, però com hem d’agafar igualment el tren o metro, la distància es fa igual que la dels altres hotels que tenia pensat. Al final he descartat també l’U-en perquè al costat hi ha una parada de metro, no de JR, i ja que portarem aquells dies el JRPASS seria millor agafar l’hotel que està aprop de la parada de JR, l’hotel Raizan. De suplent a aquest elegirem l’Hotel Chuo que és de la mateixa gent i està al costat.

Ara la nova qüestió és si fem bé en activar el JRPASS el primer dia… Això de pensar sola és un bodrio.

Waraku-an DESCARTAT

Si abans tenia problemes per a que el Panda vulgués anar a un hotel més aprop de l’estació de Kyoto, ara ja no crec que el tingui.

Una noia de PortalJapon que ha estat fa no res en aquest Ryokan, ha escrit totes les pegues que té. Aquí teniu el post, pero per pels mandrossos, us ho enganxo aquí:

1: las habitaciones no son muy grandes
2: los vecinos que me han tocado son todos gilipollas
3: los gilipollas estan 23:55h al dia en el unico pc que hay
4: el pc es una mierdecilla
5: esta lejos de la estacion
6: la habitacion deluxe que era la que me hacia ilusion (hoy me han cambiado de la doble) es super ruidosa, el jardin es el mismo que se ve desde recepcion y las puertas que hay son correderas que ni se cierran bien, por lo que se escucha a los de arriba andando, a los que bajan por las escaleras, los que estan en recepcion, los que teclean en el pc, la aranya del lavabo tejiendo la telaranya..
7: te puedes matar con las escaleras (la que viene conmigo se espinyo el primer dia y para mi que mas de una persona ha muerto bajandolas o.O)
8: para bajar las escaleras necesitas agarrarte a algo para no caerte, pues si vas, no te agarres a la pared -_- tiene un clavo salido y me lo clave el primer dia X_X y aun habiendome hecho un monton de danyo sigo poniendo la mano ahi sin querer -_-
9: a las 9 te cierran la puerta y tienes que poner una clave para que se abra la puerta… yo perdi el papel el primer dia (se quedo en la habitacion -_-) y se mosquearon bastante por tener que abrirme o.O
10: (la peor de todas) NO HAY TV!!! y no veas como se nota… en el juyoh no la mire mas de 3 veces pero cuando no la tienes SE NOTA
11: tampoco tiene nevera
12: si vas solo no pagaria lo que cuesta una doble/twin/deluxe ni de conya…
en fin…. hay mas cosas como que no puedes arrastrar las maletas ni en la entrada de piedras, ni entrar ni siquiera a recepcion con zapatos… yo no me di cuenta el primer dia y casi me comen… me dieron ganas de decirles: joder ni que este cuchitril fuese el Ritch -_-pero bueno, si no eres muy tiquismiquis alomejor a ti te acaba gustando y todo Laughing yo elegi este por que lei a alguien que lo recomendaba…yo desde luego NO lo recomiendo Laughing tampoco es que sea el peor cuchitril del mundo pero seguro que los hay de mejores y por menos dinero…”

Repeteixo: aquest comentari no es meu, per alguna cosa està en cursiva.

Canvi d’hotels a Kyoto i Osaka

Tots els que hagueu llegit el blog durant tot aquest temps, haureu notat que vaig canviant de flor en flor. I avui tornem a la càrrega xD

Kyoto: hostal WARAKU-AN
Al principi estava convençuda d’anar a aquest hostal/ryokan, però li vaig ensenyar al panda abans d’adonar-me que era lluny de l’estació de Kyoto i ja va ser massa tard xD Dic que és massa tard perquè aquest hotel té una habitació deluxe amb un mini-jardí i el panda se n’ha enamorat xD
Va bé que sigui a prop de l’estació perquè allà paren molts dels busos i ho tens més fàcil per agafar el metro i el tren. Tampoc està tan mal situat, tens diverses línies de busos al costat i una estació de metro aprop.

En aquest hotel ens agafarem 3 nits a l’habitació doble i una a la deluxe.

L’habitació doble surt a 6,000 iens.

Després hi ha la Deluxe per 7,000 iens.

Osaka: hostal U-EN
Aquest hostal és de la mateixa gent que l’anterior, el vaig descobrir a la secció d’STAFF de la pàgina de l’altre hostal.
A diferència del de Kyoto, aquest està millor situat, ja que està més aprop de l’estació d’Osaka. També té al costat el castell d’Osaka. L’únic inconvenient és que només tenen ventiladors xD

L’habitació doble surt a 5,500 iens.