Equipatge amb Finnair

Ja hem aclarit els dubtes amb Finnair sobre l’equipatge, però ara no sé si portar les dues maletes que havia comprat, potser amb una n’hi havia suficient, perquè pesen bastant…

No hi ha límit de maletes, i les dimensions no poden passar dels 158cm cada una, tampoc pot excedir dels 20kg.

Us recomano aquesta companyia perquè arriba més ràpid a Japó. De tal manera que s’estalvien combustible i per això pot sortir més de 100 euros més barat que a altres companyies.

Mides de maletes a Finnair

finnairMira, estic fins al monyo dels de Finnair. Són uns mandrosos, molt més que jo. Què els hi costa ficar més idiomes? Crec que només hi ha coreà, japonès, anglès i finlandès. On volen que anem a parar? Apart de no entendre bé la pàgina, falten moltes dades. A veure, com coi vols que sàpiga quina és la mida màxima de la maleta que has de portar si no m’ho dieu?

Fa dos dies vaig anar a l’Alcampo i hi havia unes maletes grosses i dures per 30 euros. Ma mare hi va anar el dia abans i estava ple, i quan hi vaig anar jo poques en quedaven, i només de la mida gran. Així que me’n vaig comprar una. La meva fa 159cm, a KLM deixen fins a 158, dubto que em diguin res, però si a Finnair tenen una altra mida tindran un client menys per no haver-ho posat a la web ¬¬

I per si a algú li interesa, la informació de l’equipatge de mà:
“Clase Turista, vuelos de una única clase, vuelos en Finlandia y vuelos chárter: una maleta con unas dimensiones máximas de 56 x 45 x 25 cm o 22 x 18 x 10 pulg. Sólo una pieza de equipaje con un peso máximo de 8 kg o 17,5 lbs.