Google Earth: Punts per on passarem

Molta gent voldrà visitar altres coses, però segurament us serà d’utilitat per a alguns.
Els llocs més estranys on segurament no anireu serà a les oficines centrals de Nintendo i al poble de Gosho Aoyama, autor del Detectiu Conan.

Aquí us deixo el fitxer per obrir amb el Google Earth, espero que us sigui d’utilitat ^____^
Descarregar fitxer .kmz

Si no teniu el Google Earth o no voleu descarregar-lo, podeu veure-ho des del Google Maps.

Llocs per visitar a Tòquio

Akihabara
És la zona friki per excel·lència. Els diumenges es converteix en zona per a vianants. Hi ha botigues amb electrònica per a estrangers i d’altres només per a japonesos. >> Més informació.
Garden: Koshikawa Korakuen
Es troba al costat del Tokyo Dome. Aquest jardí consta de 7 hectàrees. >> Més informació.
Garden: Rikugi-en
A prop d’Ikeburo. Té 8′7 hectàrees. Quan arribes al cim on tens unes bones vistes del jardí, un autobús et porta a Ueno per veure la residència d’algú (serà gratis?) >> Més informació.
Ueno Zoo
El zoo de Tòquio. Costa només 4 euros.
També es pot anar als voltants, on es pot trobar el mercat d’Ameyoko. A 15 minuts caminant es troba la Todai (confirmar-ho)
>> Més informació.
Temple d’Asakusa
El temple Sensoji és un dels més visitats, i està dedicat a la deesa Kannon. Al costat del temple hi han botiguetes on es pot comprar el “hachimaki”, la cinta que es lliga al front i on hi posa “Vencerem!”.
>> Més informació.
Shibuya
Aquí es troba el pas de zebra on creues en totes les direccions i pantalles de televisió enormes. També podem veure en “Hachiko” (quina història.. T___T) És una zona coneguda per la quantitat de botigues. >> Més informació.
Ebisu
A Ebisu es troba l’escultura o la pedra on quedaven els protagonistes del dorama de “Hana Yori Dango”. Igual que als altres llocs hi han grans magatzems. També pots entrar gratis al Museu de la cervesa xD >> Més informació.
Ginza
És la zona més cara del Japó. S’hi pot trobar l’últim en tecnologia de Sony i altres magatzem tecnològics.
No hi ha gaire per visitar. >> Més infromació.
Roppongi
Trobem aquí Roppongi Hills i Tokyo Mid Town. És conegut pels seus gratacels. Per la nit és una zona de copes i de discoteques. >> Més informació.
Shinjuku
Sota el terra hi ha tota una ciutat, i per trobar la sortida adequada quan surts de l’estació has de mirar un mapa. El gratacel de Sumitamono de 200m d’altura està obert al públic. A Shinjuku hi ha l’escultura que surt a Densha Otoko i l’Square Enix. >> Més informació.
Nippori
Un barri tranquil típic japonès amb botigues on més endins hi ha la casa del comerciant. Aquest carrer comercial es diu: Yanaka Ginza Street. >> Més informació.
Odaiba
Aquí trobem el Comiket, tot i que has de passar per una carretera que passa pel mar… T___T >> Més informació.
Shiodome
La torre de Tòquio és aquí. Hi ha dos nivells d’observatori: el de 250 i el de 150. Aquest dia superaré el meu temor a les alçades… xD Costa 9 euros el primer observatori + el segon observatori >> Més informació.
Tokyo Dome
Aquí trobem les botigues de Shonen Jump i altres. També hi ha el parc d’atraccions. S’hi pot arribar de moltes maneres diferents. >> Més informació.
Palau Imperial
Al principi no sabia si anar-hi o què, però vaig veure una imatge tan bonica que sí que hi aniré *_____*
Nakano
Hi trobem un Mandarake de cinc plantes, és la botiga de manga i anime més gran del món. >> Més informació.
Yoyogi Park
És un parc que es troba al costat de Harajuku. S’hi poden trobar dues zones: la tradicional i la dels joves, on els caps de setmana van a tocar música o cantar. >> Més informació.
Ikeburo
Botigues diverses i moltes imatges de Johnnys. També hi ha museus estranys, com el de la Gyoza i el dels gelats. >> Més informació.

Finalment aquí deixo una pàgina per si encara falten llocs per visitar: Yes Tokyo

I abans de fer les compres seria interesant mirar aquesta pàgina, on diu que no pagues un 5% de l’IVA ensenyant el passaport: De compres a Tòquio.