Hotel Oak: Tòquio

Hotel OakA qui no li sona el nom de professor Oak? xD Doncs l’hotel Oak, aprop de l’estació de Ueno, és molt més barat que l’Edoya, per tant el nostre propòsit és anar a diferents hotels per tal de ser aprop d’Akihabara però al mateix temps poder estalviar estant uns dies en algun altre hotel més barat i, per tant, llunyà.

L’hotel Oak és a prop de l’estació de Ueno, direcció cap a Asakusa. El preu d’una habitació doble surt a 9,000 iens, però si ho fas per Internet 7850 iens (47€).

Totes les habitacions tenen connexió LAN, lavabo i dutxa privada. També disposen de raspall de dents, sabó, tovallola, xampú, aire condicionat, yukata i tetera elèctrica. A la resta de l’hotel trobem la rentadora a 200 iens, l’assecador a 100 iens, la cuina, les màquines expenedores, etc.

Un inconvenient? Que no és tradicional, i per tant, d’estil oriental només hi ha l’habitació individual. Però bé, ja es pensarà… Tampoc es bo dormir rebentat el primer dia en un llit a ras del terra.. xD

Hotel Edoya: Tòquio

Entrada de l\'hotelL’hotel Edoya és el més barat que he trobat en relació preu-lloc. El més barat de Tòquio és el New Koyo, no hi tinc cap pega tot i estar en un barri amb vagabunds, però és que està bastant allunyat d’Akihabara o d’altres llocs. Des de l’hotel Edoya pots arribar a Ueno, a Akihabara o al Tokyo Dome en 15 minuts caminant. Està molt ben situat.

Aquest hotel és molt conegut pels espanyols, ja que els de Portal Japón sempre van aquí i els que hi han anat el recomanen. O sigui que segur que veiem algun espanyol.

El preu varia depenent del dia de la setmana que sigui. Una habitació doble, de dimarts a divendres costa 9,580 iens/nit (60 euros), mentre que de dissabte a dilluns costa 8,540 iens/nit (53 euros). No diu res que sigui el preu per persona, o sigui que serà per habitació.

Llegeix la resta de l’entrada