Hotel Edoya - Tokyo

L’últim hotel que ens quedava per ressenyar és l’Hotel Edoya.

La meva opinió sobre aquest hotel és molt bona, l’únic punt dolent destacable és la ubicació per la pujada que hi ha abans d’arribar a l’hotel, tot i que llegint altres opinions pensàvem que seria molt més forta.

L’hotel està ubicat a prop d’Akihabara, un bon lloc si sou frikis. També es pot anar caminant fins al Tokyo Dome, i al jardí Koraku-en que hi ha al costat. El metro més proper és Suehirocho (Ginza Line).

Abans d’entrar, hi ha una mena de tauleta i cadires per si vols descansar a fora, cosa que s’agraeix, ja que és estrany veure bancs. També hi havia uns antimosquits amb forma d’espiral a disposició lliure (suposo).

En entrar, trobem una sala d’estar bastant gran, amb cadires i taules on podem llegir la premsa, connectar-se amb el portàtil via Wi-Fi, o fer ús dels ordinadors i impressores de l’hotel.

Sempre hi ha algú a recepció, sigui l’hora que sigui, i els recepcionistes més o menys es defenen amb l’anglès.

La connexió Wi-Fi només funcionava a la planta baixa o en algun lloc del primer pis, i el tenien configurat d’alguna manera estranya, ja que en el nostre portàtil funcionava, però amb el meu mòbil no, i amb el portàtil d’altra gent, tampoc.

Tot l’hotel era de moqueta, i als passadissos sempre tenien engegat l’aire condicionat.

Pel que fa a l’habitació, en entrar hi havia un rebedor amb un parell de sabates perquè les utilitzessis dins de l’habitació, que era tota de parquet. En el nostre cas, després hi havia una sala d’on podies entrar a l’habitació de la dutxa i banyera, al WC o al dormitori. En aquesta sala hi havia el lavabo amb un mirall i un assecador, on cada dia deixaven una pinta, un respall de dents, fulla d’afeitar, sabó de dutxa i sabó de mà. A sota, hi havia una cistella amb dues tovalloles de mà i dues de dutxa.

Al WC, hi havia unes sabates de color vermell per utilitzar-les únicament allà, però no tenia gaire sentit perquè era un espai tan petit que no et podies ni moure, pràcticament.

La dutxa i la banyera, estaven a la mateixa sala, però per separat. Jo un dels dies vaig optar per fer-me un mini-onsen particular omplint la banyera d’aigua calenta.

El dormitori estava compost per un futó doble, un sofà, una tauleta amb un termo d’aigua calenta i un joc de te que cada dia renovaven, una nevera i un televisor damunt de la nevera. També hi havia aire condicionat, els comandaments del qual estaven a la paret, al costat del futó, i un altre comandament per posar música ambient. Finalment, l’habitació tenia un telèfon amb funció de despertador. Destacar també que els coixins del futó tenien dues cares: un costat amb textura de grans d’arròs, i per l’altre, normal.

A l’últim pis de l’hotel, hi havia diverses opcions: una terrassa des d’on observar les vistes del carrer, una sala on descansar amb butaques, la zona de rentadores i assecadores, un parell de màquines expenedores de begudes (una d’elles de cervesa), i els onsen (banys termals), un per a cada sexe.

L’onsen tenia una zona amb taquilles per desar-hi la roba, i després s’entrava en una zona on hi havia els seients per seure i rentar-se (hi havia tres tipus de sabó), i al costat, hi havia dos onsen (al de dones, un), que semblava com si tinguessin sorra. A part d’això, hi havia una petita sala amb sauna (només al d’homes). Més al fons, hi havia una porta per sortir a fora, on trobaves un altre onsen més petit a l’aire lliure.

Al sòtan, hi havia l’aparcament, i en un costat, una sortida per on podies marxar sense haver d’entregar les claus a recepció. A part, hi havia el restaurant (buffet lliure) on es podia esmorzar amb els cupons que et donaven gratuïtament a recepció cada dia.

Comparant amb els preus d’altres hotels, aquest no està gens malament, ja que el preu és una mica superior però inclou l’esmorzar, és a dir, que la diferència de preus ja queda amortitzada amb l’esmorzar.

Habitació doble: Dimarts-Divendres: 9,580 iens / Dissabte-Dilluns: 8,540 iens (preu de l’habitació)
Web: Hotel Edoya

Vídeo: Hotel Edoya - Tokyo

Reservar allotjament

Mai abans havíem reservat un hotel, i no teníem la menys mínima idea amb quina antelació es podien reservar. Així que hem enviat un email als hotels on hi estarem.En resum, que gairebé tots els hotels als que hi anirem es reserven 2 mesos abans.

Per si a algú li interessa, aquí estan les seves respostes:

Hotel Raizan South

Thank you for your e-mail.

Happy New Year!!

Could you pay when you check-in. We can acsept credit card and cash only. ( VISA and Master ) Tax is included in our price. Thank you very much.

Have a Nice Day.

……..

Thank you for your e-mail. However we start to accept Jul reservation in May. Please make a reservation in May again. Thank you very much.

Kyoto Costa del Sol

Thank you for your room inquiry.

Room reservations can be handled up to 2 months in advance (reservations for JUL, for instance, will be accepted starting from the 1st of MAY).

Please contact us again if you have any further questions.

Regards,
Nagano

……..

Thank you for your reply.

Only cash (JP YEN) accepted for payment.

Khaosan Tokyo Original

Hi !!

Thank you very much for considering our hostel to stay in Tokyo!

We are sorry, you can book room only from 2 month in advance. So you can reserve room for July from May 1st.

And also, we manage our reservation system through online only. We will highly appreciate it if you could visit the website below:

http://reservations.bookhostels.com/khaosantokyo.com/?SubID=false

Also we accept your payment with a credit card though, if you pay with a credit card, we have to charge plus 5%. so we recommend you to pay JPY in cash.

Thank you and we are looking forward to seeing you.

Kind regards,

Chieko
Khaosan Tokyo Original

Hotel Edoya

Thank you very much for your enquiry.
Reservation in July is accetable now.
Please see oue website regarding the details.
www.hoteledoya.com
We look forward to receiving your reservation request.
Thank you very much Hotel Edoya

Allotjaments que agafarem

Per tenir-ho tot una mica més juntet, faré un resum de quins hotels agafarem a cada ciutat i “l’hotel reserva” per si algun ens falla.

Tòquio:
- Khaosan Kyoto Guest House
- Hotel Edoya
A Tòquio anirem a tots dos perquè l’Edoya és molt car, però tot i així, ja que anem a Japó volem anar a un Ryokan. Confio en aquests hotels, o sigui que no en fico cap de reserva.

Kioto:
- Hotel Costa del Sol
- (Reserva) K’s House Kyoto

Osaka:
- Hotel Raizen South
- (Reserva) Hotel Chuo

He afegit un nou hotel, el Raizen, perquè només costa 100 yens més la nit i sembla més bo. Potser és del mateix amo que el Chuo, perquè a la secció de Links, té l’hotel Chuo xD

Doncs apa, si hi ha algún canvi, ja ho aniré canviant.

Hotel Edoya: Tòquio

Entrada de l\'hotelL’hotel Edoya és el més barat que he trobat en relació preu-lloc. El més barat de Tòquio és el New Koyo, no hi tinc cap pega tot i estar en un barri amb vagabunds, però és que està bastant allunyat d’Akihabara o d’altres llocs. Des de l’hotel Edoya pots arribar a Ueno, a Akihabara o al Tokyo Dome en 15 minuts caminant. Està molt ben situat.

Aquest hotel és molt conegut pels espanyols, ja que els de Portal Japón sempre van aquí i els que hi han anat el recomanen. O sigui que segur que veiem algun espanyol.

El preu varia depenent del dia de la setmana que sigui. Una habitació doble, de dimarts a divendres costa 9,580 iens/nit (60 euros), mentre que de dissabte a dilluns costa 8,540 iens/nit (53 euros). No diu res que sigui el preu per persona, o sigui que serà per habitació.

Llegeix la resta de l’entrada