Com anar a: Les oficines de Nintendo

Com bé diu el títol, avui us explicaré com anar a les oficines de Nintendo a Kyoto. Al blog de Kotaku diu una manera per anar-hi en tren, però has de caminar bastant. Jo crec que la millor forma és anar-hi en Metro. Llavors només hauries de pujar a l’estació de Kyoto, agafar la línia Karasuma fins a l’estació de Jūjō.

Mapa de Nintendo

Al sortir del metro, només hauries d’intentar seguir aquest mapa de baix. L’edifici gran del costat del metro pot servir de guia.

Mapa de Nintendo II

Mario Factory

Un altre lloc on suposo que li agradaria anar al meu Panda: el centre de jocs del Mario. Es troba a Kashiwa (Chiba), dins d’un centre comercial. La música que sona són melodies de jocs del Mario.

Poca cosa trobo per Internet, si voleu veure més fotografies podeu entrar en aquest blog.

Entrada del Mario Factory
Interior del Mario Factory

Ruta Kyoto-Osaka

Només fico el més important per veure (al nostre gust) de Kyoto i Osaka. Deixo alguns espais sense res o molt poca cosa perquè el millor és perdre’s per les ciutats o pobles i no anar amb la ruta tan marcada.

Abans recordar que les dates que he elegit per anar-hi és quan comença l’època de pluges, o sigui que a Kyoto i a Osaka ens la poden fotre bé xD

Diumenge Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres
Tren Tren
Tren
Tokyo-Kyoto* - - Kyoto-Osaka Osaka-Yura
Yura-Osaka
Osaka-Tokyo
Nara Nintendo,
Fushimi-Inari
Arashiyama,
Kiyomizu-dera
Den Den Town, Dotombori, Tennouji Park Hokuei (poble de Gosho)/ Shin Sekai Akihabara!

* S’ha d’agafar el Shinkansen Hikari, perquè amb el Nozumi no serveix el JR-Pass. Trigarà 2:45h en arribar.

Si agafem el Shinkansen de les 8, arribaríem a les 12:33 a Nara, deixant una hora entremig per deixar les maletes a l’hotel. (8:03->10:48  11:50->12:33)

Altres temples per visitar serien: Shosei-en Garden, Higashi Hongan-ji Temple, Nishi Hongwan-ji Temple, Umekoji Park, To-ji Temple (pagoda). Si voleu visitar tota la col·lecció de temples de Kyoto, aquí teniu una ruta explicada pas a pas.

Llegeix la resta de l’entrada