Aeroport de Japó: Okaeri Nasai

Com podeu veure a la imatge de baix, en arribar a l’aeroport ens diuen “Benvinguts a Japó”, però per als que sapigueu llegir hiragana veureu que posa: “Okaeri nasai (benvinguts a casa)”.

No ens poden dir a nosaltres també benvinguts a casa? D’aquesta manera no em sentiré com a casa i_i xD

Aeroport de Japó

Com anar a: Les oficines de Nintendo

Com bé diu el títol, avui us explicaré com anar a les oficines de Nintendo a Kyoto. Al blog de Kotaku diu una manera per anar-hi en tren, però has de caminar bastant. Jo crec que la millor forma és anar-hi en Metro. Llavors només hauries de pujar a l’estació de Kyoto, agafar la línia Karasuma fins a l’estació de Jūjō.

Mapa de Nintendo

Al sortir del metro, només hauries d’intentar seguir aquest mapa de baix. L’edifici gran del costat del metro pot servir de guia.

Mapa de Nintendo II

Mario Factory

Un altre lloc on suposo que li agradaria anar al meu Panda: el centre de jocs del Mario. Es troba a Kashiwa (Chiba), dins d’un centre comercial. La música que sona són melodies de jocs del Mario.

Poca cosa trobo per Internet, si voleu veure més fotografies podeu entrar en aquest blog.

Entrada del Mario Factory
Interior del Mario Factory

Equipatge amb Finnair

Ja hem aclarit els dubtes amb Finnair sobre l’equipatge, però ara no sé si portar les dues maletes que havia comprat, potser amb una n’hi havia suficient, perquè pesen bastant…

No hi ha límit de maletes, i les dimensions no poden passar dels 158cm cada una, tampoc pot excedir dels 20kg.

Us recomano aquesta companyia perquè arriba més ràpid a Japó. De tal manera que s’estalvien combustible i per això pot sortir més de 100 euros més barat que a altres companyies.