Publicitat de Finnair

Aquest matí el Panda s’ha posat a veure el preu de KLM, i ho han apujat 100 euros més. Ara ja definitivament anem amb Finnair.

Aquí deixo un vídeo publicitari de Finnair on surt el meu Panda:

I aquest altre d’un cérvol o alguna cosa semblant:

Mides de maletes a Finnair

finnairMira, estic fins al monyo dels de Finnair. Són uns mandrosos, molt més que jo. Què els hi costa ficar més idiomes? Crec que només hi ha coreà, japonès, anglès i finlandès. On volen que anem a parar? Apart de no entendre bé la pàgina, falten moltes dades. A veure, com coi vols que sàpiga quina és la mida màxima de la maleta que has de portar si no m’ho dieu?

Fa dos dies vaig anar a l’Alcampo i hi havia unes maletes grosses i dures per 30 euros. Ma mare hi va anar el dia abans i estava ple, i quan hi vaig anar jo poques en quedaven, i només de la mida gran. Així que me’n vaig comprar una. La meva fa 159cm, a KLM deixen fins a 158, dubto que em diguin res, però si a Finnair tenen una altra mida tindran un client menys per no haver-ho posat a la web ¬¬

I per si a algú li interesa, la informació de l’equipatge de mà:
“Clase Turista, vuelos de una única clase, vuelos en Finlandia y vuelos chárter: una maleta con unas dimensiones máximas de 56 x 45 x 25 cm o 22 x 18 x 10 pulg. Sólo una pieza de equipaje con un peso máximo de 8 kg o 17,5 lbs.

Suica: Moure’s per Tòquio

Targèta SuicaCom que anteriorment he parlat del JR-Pass, avui toca parlar de la targeta Suica. Aquesta targeta diguem que és com una espècie de targeta de crèdit, on tu fiques la quantitat que vols de diners i et serveix per entrar al metro, tren (JR), autobús només apropant la targeta. Actualment això es pot trobar a Lleida (pels busos). A part de pel transport, també serveix per a les vending machines i els combinis.

Aquestes targetes s’adquireixen als Midori no madoguchi, i a l’aeroport et proporcionen una oferta de la targeta SUICA + el bitllet de tren de Narita a Tòquio. Podeu veure l’oferta aquí. T’estalvies 1,500¥ pel que es veu. També se’n pot comprar sola a 2,000¥ (1,500 per gastar i 500¥ que et tornen al tornar-la).
Podeu trobar informació més específica a la web de japan-guide (en anglès) i al fòrum de Portaljapon podeu trobar informació sobre la Suica i l’altre targeta bessona, la PASMO.

Vending Machine

Ruta Kyoto-Osaka

Només fico el més important per veure (al nostre gust) de Kyoto i Osaka. Deixo alguns espais sense res o molt poca cosa perquè el millor és perdre’s per les ciutats o pobles i no anar amb la ruta tan marcada.

Abans recordar que les dates que he elegit per anar-hi és quan comença l’època de pluges, o sigui que a Kyoto i a Osaka ens la poden fotre bé xD

Diumenge Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres
Tren Tren
Tren
Tokyo-Kyoto* - - Kyoto-Osaka Osaka-Yura
Yura-Osaka
Osaka-Tokyo
Nara Nintendo,
Fushimi-Inari
Arashiyama,
Kiyomizu-dera
Den Den Town, Dotombori, Tennouji Park Hokuei (poble de Gosho)/ Shin Sekai Akihabara!

* S’ha d’agafar el Shinkansen Hikari, perquè amb el Nozumi no serveix el JR-Pass. Trigarà 2:45h en arribar.

Si agafem el Shinkansen de les 8, arribaríem a les 12:33 a Nara, deixant una hora entremig per deixar les maletes a l’hotel. (8:03->10:48  11:50->12:33)

Altres temples per visitar serien: Shosei-en Garden, Higashi Hongan-ji Temple, Nishi Hongwan-ji Temple, Umekoji Park, To-ji Temple (pagoda). Si voleu visitar tota la col·lecció de temples de Kyoto, aquí teniu una ruta explicada pas a pas.

Llegeix la resta de l’entrada

Hotel Chuo o Hotel Taiyo: Osaka

Hotel Taiyo i ChuoEstava preparant l’article aquest i buscant informació m’he trobat amb un altre hotel més barat. Tots dos són al mateix lloc, un al costat de l’altre, i bastant aprop tenen el zoo i el parc Tennoji, el Shin Sekai (on hi ha el peix globus gegant) i el Den Den Town (estil Akihabara). Per cert, suposo que surten barats perquè estan just al costat de l’estació de JR xD

A l’hotel Chuo, el preu d’una habitació doble petita és de 4,500 iens (28 euros). També n’hi ha de més grans o amb lavabo, però com que hi ha lavabo públic a l’hotel, què més dóna? Em fan gràcia les dutxes, perquè els homes tenen 3 moments per banyar-se i les dones dos, deu ser perquè ells suen més, dic jo.

Per altra banda, l’hotel Taiyo té dos tipus d’habitacions. No ho he entès molt bé, però crec entendre que l’habitació doble petita costa 3,100 iens (19 euros). Si en vols una de més espaiosa doncs 4,000 iens.

Editat: L’hotel Taiyo té moltes crítiques dolentes, així que ens quedem amb l’hotel Chuo.

Llegeix la resta de l’entrada

Hotel Costa del Sol: Kyoto

EntradaNo em pregunteu per què l’hotel té el nom en castellà xD
Aquest hotel és el més barat que he trobat en relació preu i aprop del tren principal de Kyoto, perquè a Kyoto principalment hi serem pocs dies (2 o 3) per anar-nos-en a Osaka a veure el poble de Gosho.

Doncs bé, el preu de l’habitació doble costa 5,500 iens/nit (34 euros).

Pocs comentaris de gent he trobat, només un i no tenia cap pega. A més, amb el tomàquet verd aquest a la porta es reconeix fàcilment xD Perquè pel que podeu veure a la foto de més avall no és gaire diferent als altres pisos, sembla Doraemon.

Llegeix la resta de l’entrada

Hotel Edoya: Tòquio

Entrada de l\'hotelL’hotel Edoya és el més barat que he trobat en relació preu-lloc. El més barat de Tòquio és el New Koyo, no hi tinc cap pega tot i estar en un barri amb vagabunds, però és que està bastant allunyat d’Akihabara o d’altres llocs. Des de l’hotel Edoya pots arribar a Ueno, a Akihabara o al Tokyo Dome en 15 minuts caminant. Està molt ben situat.

Aquest hotel és molt conegut pels espanyols, ja que els de Portal Japón sempre van aquí i els que hi han anat el recomanen. O sigui que segur que veiem algun espanyol.

El preu varia depenent del dia de la setmana que sigui. Una habitació doble, de dimarts a divendres costa 9,580 iens/nit (60 euros), mentre que de dissabte a dilluns costa 8,540 iens/nit (53 euros). No diu res que sigui el preu per persona, o sigui que serà per habitació.

Llegeix la resta de l’entrada

Japan Rail Pass

Doncs aquí seguim recopilant coses per a un futur una mica llunyà.
Avui posaré dades sobre el JRPass, així el dia que ho hagi de consultar em serà més fàcil i ràpid.

Doncs bé. Per els que no ho sapigueu, el JRPass és com una T-Dia, T-Jove o T-Trimestre, però que dura una quantitat de dies que pots escollir. Aquesta targeta et permet utilitzar gratuïtament els trens de la companyia de JR,  la línia circular de Tòquio (la Línia Chuo o la Yamamote) i el Shinkansen (tren bala japonès). Aquesta targeta només serveix per als estrangers, per això mateix l’has de comprar al teu país. Tens tres mesos per activar-la des que la compres.

Aquí deixo la taula de preus:

Type:
Green
Ordinary
Duration
Adult
Child
Adult
Child
7-day
37,800 YEN
18,900 YEN
28,300 YEN
14,150 YEN
14-day
61,200 YEN
30,600 YEN
45,100 YEN
22,550 YEN
21-day
79,600 YEN
39,800 YEN
57,700YEN
28,850 YEN

A l’hora de comprar-la, s’ha de buscar el lloc que menys t’estafen. Estava mirant un blog on li cobraven més de 20 euros de més (era a JAL Tour). Al final va trobar un lloc on no l’estafaven, però aquest lloc només hi és a Madrid. A Barcelona (Catalunya) només tenim aquests:

JTB Viajes Spain S.A.
Plaça dels Països Catalans S/N
Barcelona Spain
TEL 93-4909508

Jalpak International (Spain) S.A. Barcelona Branch
Consell de cent 333 5
08007 Barcelona, Spain
TEL 34-93-487-2175

JAL TOUR Barcelona Office
Consell de cent 333 5
08007 Barcelona, Spain
TEL 34-93-487-6349

Kublai Tours
Riera Gavarra, 57, Local 2
08360 Canet de Mar, Barcelona
TEL 34-93 795 69 04

No sé si m’equivoco, però un cop buscant la companyia de CASIO crec que també hi havia JAL, i era bastant aprop de cal Panda, seria genial que no ens estafessin xD

KLM o Finnair?

Quan ja ho tenia tot previst per agafar el bitllet d’avió amb KLM, resulta que trobo per casualitat la companyia de Finnair. Surt 100 euros més barat el vol, però també és més desconeguda per a nosaltres.

Les característiques de KLM serien:
- Boeing 777.
- Bon menjar i en quantitat.
- Televisió pròpia.
- Pots portar 2 maletes (màxim 23 kg).
- L’equipatge de mà no pot excedir els 12 kg.
- Té el Flying Blue, tot i que amb els vols barats poc et donen…
- Música J-Pop.
- Cursos d’idiomes a la televisió individual.
- L’amplada entre el teu seient i el del davant és de 78,7 cm.
- L’amplada dels seients és de 44,5 cm.
- Escala a Holanda.

De Finnair poc en sé:
- Airbus 340.
- Al costat de la finestra només hi ha dos seients. Ho podeu veure aquí.
- Televisió pròpia, i altres coses que no sé què són.
- Hi ha bones crítiques.
- També té entreteniments, però no els entenc xD
- Electricitat a cada seient (?)
- L’amplada entre el teu seient i el del davant és de 79 cm (?)
- Té alguna cosa de punts també.
- Escala a Hèlsinki.

M’agradaria provar amb Finnair, que a més a més ens estalviem 100 euros x2.

Llegeix la resta de l’entrada

Nou blog de Japó

Feia un temps que el volia fer, però el Panda mai en tenia ganes. Ahir vaig aconseguir que instal·lés el WordPress, i aquest matí l’hem retocat tot perquè s’assemblés al disseny que havia fet jo amb el Photoshop.

Aquest és el resultat que ha quedat entre el Panda i jo. Com a novetat, hem posat l’apartat del núvol d’etiquetes, tot i que no crec que serveixi de gaire… xDD

Bé, en aquest blog escriurem tot el que tingui a veure amb el nostre viatge a Japó, tot i que de moment, fins d’aquí un any, quasi tot serà planificació i no estarà gaire actualitzat.

M’acabo d’adonar que aquest blog et guarda tot el que escrius com a esborrany cada minut o així, i per als que teniu blog ja sabeu que això és tot un goig xD

Ah, si voleu un avatar propi a l’avatar per comentar, registreu-vos a Gravatar amb la vostra adreça de correu electrònic i us apareixerà al cap d’una estona ^^