Definitivament: Costa del Sol i Raizan

Estic per amagar els posts dels hotels que pretenia agafar però al final no ho he fet.

El Waraku-an l’havia agafat pel jardinet de l’habitació, però ja ens podem oblidar. Desprès pensava agafar l’hostal Toji-an pensant que estava més aprop de l’estació de l’hotel Costa del Sol, però els dos estan a la mateixa distancia més o menys. Per tant, ens agafarem el de Costa del Sol i el de Toji-an el deixarem reservat per si no els hi queden habitacions.

El U-en d’osaka l’havia agafat perquè visualment està més aprop de l’estació d’Osaka, però com hem d’agafar igualment el tren o metro, la distància es fa igual que la dels altres hotels que tenia pensat. Al final he descartat també l’U-en perquè al costat hi ha una parada de metro, no de JR, i ja que portarem aquells dies el JRPASS seria millor agafar l’hotel que està aprop de la parada de JR, l’hotel Raizan. De suplent a aquest elegirem l’Hotel Chuo que és de la mateixa gent i està al costat.

Ara la nova qüestió és si fem bé en activar el JRPASS el primer dia… Això de pensar sola és un bodrio.

2 comentaris

 1. Gravatar de Pandet

  Enviat per Pandet el 26.10.08 a les 10:15

  No ho amaguis, serpeta i.i Si de cas els pots editar indicant que aquells no els agafarem i per quin motiu.

  El tema del JR Pass ja ho pensarem, que queda molt de temps ò__ó

 2. Gravatar de Yuji

  Enviat per Yuji el 26.10.08 a les 10:15

  Sí senyor, això sí que és un viatge bé planejat… :)
  Jo, si mai me n’hi anés, crec que no tindria la mateixa disposició/paciència d’anar mirant a quins llocs anar, ni res. A la fi acabaria triant-me tot per allà, però només per mandra…
  PS: A la foto hi surt en Kinba!!! *____*

Deixa un comentari!