Com reservar els seients d’avió de Finnair

He vist que molta gent ha arribat buscant això, i com que aquest blog està fet per tal de poder ajudar la gent a planejar el seu viatge, respondré aquest dubte.

Després de ficar les teves dades, arribaràs al punt 6, el de pagar. Allí et surt el codi del vol i el seu horari, i a sota de cada codi, en petit, et posa: Seleccionar asiento. Se t’obrirà una finestra nova on hauràs de clicar al seient on vulguis anar. Repeteix-ho amb cada vol i llestos.

Si ja l’heu pagat, intenteu de trucar. Tenen un telèfon on us respondran en castellà.

Has de tenir en compte que al final de l’avió és on més soroll hi ha, i al principi de tot, ja que hi ha una paret i segurament, si el teu avió té pantalles individuals, aquest no en tingui. Ja ho comprobaré dintre d’uns mesos ^^ Jo he elegit o a davant de les ales o al final, perquè si et quedes al mig de l’ala no podràs veure què hi ha a sota.

Ja tenim els allotjaments reservats!

El dia 1 d’aquest mes es podia començar a reservar per a Juliol la majoria d’allotjaments.
L’hotel de Kyoto (Costa del Sol) el vam reservar el dia 30 a la nit (allí ja era dia 1) perquè he llegit a molta gent dir que estava tot ple quan van anar a reservar-lo.

El barat de Tòquio (Khaosan) també el vam intentar reservar, però es tenia que pagar un 10% prèviament amb una VISA de crèdit i només teníem de dèbit. Per tant, ahir vam utilitzar la targeta de mon germà i es quan ens adonem que estàvem reservant les últimes places!! o___________o Sort que va anar aquest cop xD

Ja hem tancat un altre tema del viatge, ja només quedarà reservar la maqueta d’avió de Finnair, el JRPASS i els diners.

Tingueu present que si voleu anar a uns hotels en concret, com no us espavileu us podeu quedar sense places ràpidament, no és com aquí que pots reservar 2 setmanes abans sense cap problema.

EDIT: Vam rebre un email del Khaosan dient que les reserves es feien amb 2 mesos d’antelació, però l’Edu a comprovat que es pot reservar online 3 mesos abans. Aquest serà el motiu pel que estava tan ple.