The Yokohama International Fireworks

Doncs es veu que no només hi haurà focs artificials el dia 25 al rio Sumida. Mirant videos del hanabi del 25, he trobat uns de Yokohama també del juliol. El prolema és que a la Web de Yokohama diu que al 2005 es va celebrar el dia 15, però ara diu:

“The International Fireworks Display, which is held every July on the Sunday before Marine Day, is the finale of the “Opening of the Port Festival”. It is also a poetic way of announcing summer’s arrival to the Port of Yokohama. The fireworks display, with over 6,000 fireworks launched from the waters just offshore from Yamashita Park, draws more people than any other event of the year.”

Bé a dir que és un dia abans del dia del mar, és a dir, el dia 20 de juliol. Si fos així hi podríem anar, però no trobo informació sobre aquests focs artificials, ni l’hora ni res, ni que ho facin aquest any. A veure si més endavant trobo més informació.

Llegeix la resta de l’entrada

Ja tenim el Japan Rail Pass!

El dia 2 de Juny vaig trucar a JTB i a JAL perquè em diguessin quan costaria el JRPASS de 7 dies.
La cosa va anar així:

JTB: 231€ si vas a recollir-ho personalment (el preu varia cada setmana).
JAL:
220,74€ + 10 d’enviament, vulguis o no. En total fan 230,74€. (la que atèn no sap ni castellà casi, fatal)

Finalment, no li vaig comprar a cap dels dos. L’encarregada de PortalJapón me’l va deixar 8 euros més barat, o sigui que li vaig comprar a ella. Em vaig esperar dos setmanes més perquè baixessin els preus i m’ha sortit a 210€ cada un + 15 d’enviament en total.

I bé, aquí els teniu *______*