Mides de maletes a Finnair

finnairMira, estic fins al monyo dels de Finnair. Són uns mandrosos, molt més que jo. Què els hi costa ficar més idiomes? Crec que només hi ha coreà, japonès, anglès i finlandès. On volen que anem a parar? Apart de no entendre bé la pàgina, falten moltes dades. A veure, com coi vols que sàpiga quina és la mida màxima de la maleta que has de portar si no m’ho dieu?

Fa dos dies vaig anar a l’Alcampo i hi havia unes maletes grosses i dures per 30 euros. Ma mare hi va anar el dia abans i estava ple, i quan hi vaig anar jo poques en quedaven, i només de la mida gran. Així que me’n vaig comprar una. La meva fa 159cm, a KLM deixen fins a 158, dubto que em diguin res, però si a Finnair tenen una altra mida tindran un client menys per no haver-ho posat a la web ¬¬

I per si a algú li interesa, la informació de l’equipatge de mà:
“Clase Turista, vuelos de una única clase, vuelos en Finlandia y vuelos chárter: una maleta con unas dimensiones máximas de 56 x 45 x 25 cm o 22 x 18 x 10 pulg. Sólo una pieza de equipaje con un peso máximo de 8 kg o 17,5 lbs.

3 comentaris

 1. Gravatar de Pandet

  Enviat per Pandet el 11.06.08 a les 17:34

  I tu, què esperes a posar el blog en més idiomes? O aprendre’n algun, almenys? ¬¬ [/troll]

  Ja els hi preguntarem, a veure què diuen ._.

 2. Gravatar de Rukawa

  Enviat per Rukawa el 11.06.08 a les 17:34

  Bé, amb l’anglès s’hauria d’entendre més o menys, no? pero vamos, crec k jo que serà similiar a l’altra, i per 1cm no crec k us diguin res (seria tenir mala òstia xDDD)

 3. Gravatar de Serpeta

  Enviat per Serpeta el 11.06.08 a les 17:34

  Però tinc la sensació que només pots portar un “bulto” i una cartera d’equipatge de mà. No sé ja ni que he llegit.

Deixa un comentari!