Nou blog de Japó

Feia un temps que el volia fer, però el Panda mai en tenia ganes. Ahir vaig aconseguir que instal·lés el WordPress, i aquest matí l’hem retocat tot perquè s’assemblés al disseny que havia fet jo amb el Photoshop.

Aquest és el resultat que ha quedat entre el Panda i jo. Com a novetat, hem posat l’apartat del núvol d’etiquetes, tot i que no crec que serveixi de gaire… xDD

Bé, en aquest blog escriurem tot el que tingui a veure amb el nostre viatge a Japó, tot i que de moment, fins d’aquí un any, quasi tot serà planificació i no estarà gaire actualitzat.

M’acabo d’adonar que aquest blog et guarda tot el que escrius com a esborrany cada minut o així, i per als que teniu blog ja sabeu que això és tot un goig xD

Ah, si voleu un avatar propi a l’avatar per comentar, registreu-vos a Gravatar amb la vostra adreça de correu electrònic i us apareixerà al cap d’una estona ^^

Pressupost

Vol a Japó: 11 - 25 de juny del 2009

Allotjament:
Dies: 3 dies - TOKYO: 15,000¥ (Khaosan Kyoto Guest House)
Dies: 3 dies - KYOTO: 16,500¥ (Hotel Costa del Sol)
Dies: 2 dies - OSAKA: 9,000¥ (Hotel Chuo)
Dies: 5 dies - TOKYO: 45,820¥ (Hotel Edoya)
_______________________________
Total pressupost: 86,320¥ (507€)

Transport:
Narita-Hotel Edoya: 4640¥
Shinkansen: 13,720¥** (2:30h)
JR Kyoto-Osaka: 540¥** (30m)
Osaka-Daiei: 8,150¥* (3:30h)
Metro: 5,320¥ (4 viatges cada dia (7 dies) (190¥*))
JR-Pass: 28,300¥
_______________________________
Total pressupost: 83,540¥ (544€)
Total d’una persona: 41,770¥ (272€)

*Anada d’una persona
**Anada d’una persona i serveix el JR-Pass

Avió:
11 - 25 de juny: 757€/persona (Finnair)
_______________________________
Total pressupost: 1514€

Menjar:
2,000¥/dia persona
14 dies = 28,000¥
_______________________________
Total pressupost: 56,000¥ (365€)

Total: 2866 Euros

Per si algú no se n’ha adonat, els preus estan orientats per a dues persones, així que no em digueu que és car.

Llocs per visitar a Tòquio

Akihabara
És la zona friki per excel·lència. Els diumenges es converteix en zona per a vianants. Hi ha botigues amb electrònica per a estrangers i d’altres només per a japonesos. >> Més informació.
Garden: Koshikawa Korakuen
Es troba al costat del Tokyo Dome. Aquest jardí consta de 7 hectàrees. >> Més informació.
Garden: Rikugi-en
A prop d’Ikeburo. Té 8′7 hectàrees. Quan arribes al cim on tens unes bones vistes del jardí, un autobús et porta a Ueno per veure la residència d’algú (serà gratis?) >> Més informació.
Ueno Zoo
El zoo de Tòquio. Costa només 4 euros.
També es pot anar als voltants, on es pot trobar el mercat d’Ameyoko. A 15 minuts caminant es troba la Todai (confirmar-ho)
>> Més informació.
Temple d’Asakusa
El temple Sensoji és un dels més visitats, i està dedicat a la deesa Kannon. Al costat del temple hi han botiguetes on es pot comprar el “hachimaki”, la cinta que es lliga al front i on hi posa “Vencerem!”.
>> Més informació.
Shibuya
Aquí es troba el pas de zebra on creues en totes les direccions i pantalles de televisió enormes. També podem veure en “Hachiko” (quina història.. T___T) És una zona coneguda per la quantitat de botigues. >> Més informació.
Ebisu
A Ebisu es troba l’escultura o la pedra on quedaven els protagonistes del dorama de “Hana Yori Dango”. Igual que als altres llocs hi han grans magatzems. També pots entrar gratis al Museu de la cervesa xD >> Més informació.
Ginza
És la zona més cara del Japó. S’hi pot trobar l’últim en tecnologia de Sony i altres magatzem tecnològics.
No hi ha gaire per visitar. >> Més infromació.
Roppongi
Trobem aquí Roppongi Hills i Tokyo Mid Town. És conegut pels seus gratacels. Per la nit és una zona de copes i de discoteques. >> Més informació.
Shinjuku
Sota el terra hi ha tota una ciutat, i per trobar la sortida adequada quan surts de l’estació has de mirar un mapa. El gratacel de Sumitamono de 200m d’altura està obert al públic. A Shinjuku hi ha l’escultura que surt a Densha Otoko i l’Square Enix. >> Més informació.
Nippori
Un barri tranquil típic japonès amb botigues on més endins hi ha la casa del comerciant. Aquest carrer comercial es diu: Yanaka Ginza Street. >> Més informació.
Odaiba
Aquí trobem el Comiket, tot i que has de passar per una carretera que passa pel mar… T___T >> Més informació.
Shiodome
La torre de Tòquio és aquí. Hi ha dos nivells d’observatori: el de 250 i el de 150. Aquest dia superaré el meu temor a les alçades… xD Costa 9 euros el primer observatori + el segon observatori >> Més informació.
Tokyo Dome
Aquí trobem les botigues de Shonen Jump i altres. També hi ha el parc d’atraccions. S’hi pot arribar de moltes maneres diferents. >> Més informació.
Palau Imperial
Al principi no sabia si anar-hi o què, però vaig veure una imatge tan bonica que sí que hi aniré *_____*
Nakano
Hi trobem un Mandarake de cinc plantes, és la botiga de manga i anime més gran del món. >> Més informació.
Yoyogi Park
És un parc que es troba al costat de Harajuku. S’hi poden trobar dues zones: la tradicional i la dels joves, on els caps de setmana van a tocar música o cantar. >> Més informació.
Ikeburo
Botigues diverses i moltes imatges de Johnnys. També hi ha museus estranys, com el de la Gyoza i el dels gelats. >> Més informació.

Finalment aquí deixo una pàgina per si encara falten llocs per visitar: Yes Tokyo

I abans de fer les compres seria interesant mirar aquesta pàgina, on diu que no pagues un 5% de l’IVA ensenyant el passaport: De compres a Tòquio.