Guies de Japó

Feia temps que buscava una guia de Japó que estigués bé i fos barata.

Al principi em vaig comprar la Guia azul - Japón, però gairebé tot, excepte les primeres pàgines, està en blanc i negre i et resulta monòton i cansat si no busques res en concret. La mida tampoc ajuda gaire. És gairebé com un Din-A5 i pesa bastant.

Fa unes dies vaig veure les guies que havien al FNAC, i vaig trobar la de Lonely Planet - Tokio de cerca. Totes les pàgines estan a color, ajudant a diferenciar cada barri o districte. A l’inici de cada districte surt un petit mapa on t’indiquen on estan les botigues principals, que pots veure, on menjar, etc. Després, més a dintre, et descriu el que pots veure, quan et costaria, on pots menjar, de hi pots trobar a les botigues més destacades, etc. Pel final surt informació sobre el transport, l’historia, etc. Darrere de la portada surt petites informacions, com algunes frases, telèfons, horaris comercials, etc. També et ve un mapa desplegable del centro de Tokio, però no apareix Asakusa u.u
Un altre punt a afegir és que medeix gairebé un Din-A6 i pesa poc, però clar,  només hi ha informació sobre tokio.

2 comentaris

  1. Gravatar de Chigusa

    Enviat per Chigusa el 25.01.09 a les 11:51

    Ei hola!
    Fa temps que vaig mirant aquest blog, però mai havia comentat!
    Ara que me n’he fet un m’agradaria que ens afiliessim i et pasessis! ^^
    Després de tant de temps ja us queda poc per marxar cap al Japó ehh! Ja tinc ganes de que aneu explicant què tal!
    vagi béee~!

  2. Gravatar de Sirius

    Enviat per Sirius el 25.01.09 a les 11:51

    El sábado pasado lo vi precisamente en el Media Mark de Vitoria, y por 12€ pensé en comprarlo… pero luego me fijé: Sólo Tokyo, y descarté la idea.
    Estoy seguro que en un par de días allí me aprendo las calles y los planos de memoria. ¡Con la buena orientación que tengo! xD Si encontrase algún otro libro pequeñito y fácil de llevar con mapas de más ciudades, me lo compraría sin dudar; por lo que avisa si ves alguno ;)
    Si no, siempre quedarán los mapas del google maps xDD

Deixa un comentari!