Taquilles en les estacions

Buscant i buscant, he trobat que ha a pàgina de Japan railway havia informació sobre les taquilles que es troben a les estacions, concretament de JR.

Aquestes taquilles les necessitarem per quan anem a Hokuei, al poble de Gosho Aoyama. No es plan de carregar-les, i tampoc sabem si hi haurà alguna taquilla a l’estació on baixarem, o sigui que les deixarem a la que ens ve de pas: Shin-Osaka.

Hi han quatre mides de taquilles, però les maletes només caben en la més grosa, amb un cost de 600 yens, i depèn de l’estació potser només hi han dos taquilles groses… Es questió d’arribar el més aviat possible de quan les obrin, per les 6 o les 7.

He trobat un mapa de l’estació de Shin-Osaka on hi han taquilles:

I per si un cas, he llegint al fòrum de japan-guide:

“Often shinkansen stations do have a luggage room where you can drop off your luggage for a couple of days. A bit more expensive than coin lockers, but handy when all big sized coin lockers are in use or when your luggage is simply too big. Whether Shin-osaka has a luggage room, I cannot tell.”

Es veu que tenen també sales d’equipatges, però que són una mica és cares. Si tinguéssim la mala sort de que estiguessin plenes, almenys podríem recórrer a això.

Un comentari

  1. Gravatar de Sirius

    Enviat per Sirius el 24.02.09 a les 8:58

    Yo también tuve mis quebraderos de cabeza con el tema de las maletas… y sólo te puedo asegurar una cosa: no te fíes de las taquillas. No se puede depender sólo de que estén disponibles o no ;).

Deixa un comentari!