Una altra companyia: Aeroflot

Per si de cas, m’he posat a mirar si hi havia alguna altra companyia barata, i he trobat Aeroflot, que té els mateixos preus que Finnair. Són russos, i no sé gaire d’ells, només sé que si sou comunistes “de pura cepa”, aquesta és la vostra companyia, només cal que mireu el logo xDD No he investigat més perquè vull anar-hi amb Finnair, però si algú busca altres companyies barates, aquesta n’és una ^____^

Sumidagawa Hanabi Taikai

Com molts de vosaltres sabreu, les japonesetes es posen yukates per al dia dels focs artificials. Un d’aquests se celebra l’últim dissabte de juliol al riu Sumida: Hanabi Taikai.

Hanabi Taikai

Aquest festival l’he trobat casualment a una guia de Japó que vaig agafar fa uns dies a la biblioteca. Al principi pensava anar-hi just en acabar les classes, a mitjans de juny, però no seria gaire bo que anéssim per les muntanyes de Kyoto mentre plou, per tant, he pensat d’anar-hi a mitjans de juliol, i ja que hi som, coincidir amb aquesta festa. Per tant, estaria bé anar-hi el 13 o el 14 i tornar el 27 o 28. A veure com estarà el preu dels vols per a llavors… En un mes ho sabrem.