Ja tenim bitllet d’avió!

Ens ha costat, però ja el tenim! L’hem comprat de sobte quan m’he adonat que els de Finnair havien apujat el preu dels seus vols a partir del 15 de juliol. Llavors hem canviat els meus plans d’anar-hi el 22 pel dilluns 13, anant així directament a Osaka per ser diumenge a Akihabara.

Ens ha costat 757 euros, ens portarà a Osaka i tornarem des de Tòquio. L’escala és de 2 hores aprox. Dubto que passem calor mentre esperem a Hèlsinki… xDD

Hem tingut problemes per pagar els bitllets perquè deien que no acceptaven Visa Electron i només teníem aquesta, però com que no trobàvem cap altra solució, ho hem provat i semblava que anés. Al final només han pogut cobrar-se el viatge del Panda, perquè la targeta devia tenir límit. Hem hagut de parlar per telèfon en anglès amb una finlandesa per solucionar-ho, i al final ho hem pogut solucionar amb una cibertargeta.

Les dades curioses del viatge són que hi anirem un dia 13 i el viatge de Barcelona - Hèlsinki el farem asseguts als seients 13E i 13F… xDD

Ara hauré de fer tot el planning un altre cop, ja que no tenia planejat anar primer a Osaka… Què hi farem xD

Vols d’últim moment

Mirant pel fòrum de PortalJapón, vaig veure que un noi es va comprar un vol per dintre d’un mes o així, i buscant buscant el va trobar a 585€. A nosaltres ens costarà amb la companyia més barata al final 780 per d’aquí un any.

El va comprar amb Air France. Acabo de comprovar que si agafes un vol per dintre de tres mesos (que és quan has de començar a reservar hotels) també et surt per 585€.

Ah, però compte! Que potser estàs esperant que faltin 3 mesos i llavors apugen el preu a totes les companyies i t’acabarà costant aquest vol barat com si l’haguessis comprat fa un any en una altra companyia.

Ho tindré en compte quan faci el segon viatge a Japó ^___^ Però pel primer prefereixo elegir jo on vaig asseguda, sense presses i segura.