Hotel Oak: Tòquio

Hotel OakA qui no li sona el nom de professor Oak? xD Doncs l’hotel Oak, aprop de l’estació de Ueno, és molt més barat que l’Edoya, per tant el nostre propòsit és anar a diferents hotels per tal de ser aprop d’Akihabara però al mateix temps poder estalviar estant uns dies en algun altre hotel més barat i, per tant, llunyà.

L’hotel Oak és a prop de l’estació de Ueno, direcció cap a Asakusa. El preu d’una habitació doble surt a 9,000 iens, però si ho fas per Internet 7850 iens (47€).

Totes les habitacions tenen connexió LAN, lavabo i dutxa privada. També disposen de raspall de dents, sabó, tovallola, xampú, aire condicionat, yukata i tetera elèctrica. A la resta de l’hotel trobem la rentadora a 200 iens, l’assecador a 100 iens, la cuina, les màquines expenedores, etc.

Un inconvenient? Que no és tradicional, i per tant, d’estil oriental només hi ha l’habitació individual. Però bé, ja es pensarà… Tampoc es bo dormir rebentat el primer dia en un llit a ras del terra.. xD

Costums curiosos dels japonesos

divisions japoneses- En parlar amb un/a japonès/a evita un excessiu contacte visual i físic. Mirar directament als ulls de l’altra persona s’entén com una provocació cap a aquesta. Donar la mà, com a contacte físic, és totalment estrany per a ells. El millor és fer la típica reverència per saludar. En parlar, vigila de no moure les mans perquè els japonesos ho entenen com una intenció d’agressió.

- Els japonesos fan les divisions diferents a nosaltres:

- Si veus algun conegut o vols assenyalar algú, no l’assenyalis amb el dit. Si estàs obligat a assenyalar una persona, estén al màxim els dits (sí, tots) i mantingues el palmell de la mà cap amunt. Solament s’assenyalen objectes o animals.

- Evita dur gran quantitat de joies i accessoris, així com roba molt acolorida i molt perfum. Si fos el cas, us considerarien personatges del món baix.

- En acabar l’horari laboral, no te’n vagis de seguida com ho faries aquí. Espera que acabi el teu superior i que se’n vagi. Després tu i els teus companys ja us en podreu anar.

Llegeix la resta de l’entrada