Dia 1 i 2: Avió

No he actualitzat perquè a l’hotel Costa del Sol només hi ha un ordinador amb internet i no tenien ni wifi ni LAN. Però igualment he anat escribint cara dia al portàtil. A continució aniré enganxant tot.

El primer dia, a no ser que aconsegueixis dormir a l’avió, es dia perdut. Estavem tant cansats que al final ens vam anar a dormir a les 4 de la tarda (hora japonesa).

Sobre l’avió? Doncs feia fred, i com tenia els peus a l’aire lliure encara més xD Una cosa que mai havia vist (potser perquè és el primer viatge llarg que faig) és que moltes japoneses portaven unes sabatilles d’estar per casa.
El menjar de l’avió no era escesivament fastigos, molts japos s’ho menjaven encantats, tot i que jo no tant xD Potser de cada plat aconseguia menjar-me 1/3 xD Cada hora o aixi passaven per donar-te té o café, el curiós és que rarament et donaven suc o aigua a no ser quue ho demanesis.

Quan estavem arrivant a Kansai es comença a veure molts vaixells de pesca, i més cap aprop de terra l’aigua estava d’un color com amarronat… No si s’havia causat per la pluja removent l’aigua o què coi era,

Se suposava que aviem d’anar a Osaka el mateix dia de l’aterratge, però l’Ereza no tenia gaire forçes, i a mi em feia mal l’esquena de portar la motxilla, aixi que vaig modificar la ruta per passejar més aprop, però a les 3, alhora de fer el chek-in només teniem ganes de treurens la suorde sobre i dormir. A estat el primer cop que m’he dormit tant rapid. Pero m’he aixecat a les 7 perquè era fosquissim i volia saber si ja eren les 4 de la nit i no xD Ara no puc dormir i estic escribint per fer passar el temps.

La cosa més molesta del primer dia ha estat la calor, perquè tot són cases i l’ombra és més escasa, i desprès que no hagin seients ni papereras en lloc. Ah, si que hi han seients, els únics que hem trobat durant 1 o 2 hores caminant, els de davant de l’hotel, però per aquest barri està ple de bitxos mutants que em recorden a les abelles vermelles aquelles mortals i cada 2×3 surto corrent xD Quant finalment ens anavem a seure perquè havia ombra i tot, trobem que ja hi havia algú descansant, el monstre mutant aquell, déu meu xD [ara hem tornat d'un passeig nocturn i el mutant estava cupulant amb un altre igual, quina ilució, fillets xDD]

Ve, aqui deixo les meves explicacions que fa moltíssima calor i el portàtil s’està començant a posar calent. Ah, sembla a chiste que ens hagin donat mantes també xDD

Apa, seguiré contant un altre dia que puguui actualitzar, que aquest hotel no té wifi.

Bai-bai~