Dia 14: La tornada

Ha estat el pitjor dia de tots. Com ja no tens la motivació d’anar a Japó, només de tornar, el viatge se’t fa més llarg. A més a més, entre les hores allí ficat i la pudor que foten alguns menjars, acabes fatal. Per culpa d’un menjar pudent que van donar, he tingut l’estomac remogut durant tot el dia. No vaig menjar RES d’aquell sopar, sort que del dinar em vaig menjar uns quants trossos de pollo.

I bé, això no és tot del dia d’avui. Pensava que descansaria una estona per l’aeroport mirant botiges i estirant les potes, però no ha estat així. Resulta que vam comprar una ampolla de sake per mon pare, i curiosament hi havia un control d’equipatge de mà que no havíem vist en el vol d’anada, i no ens imaginàvem que hi hauria un. A més, jo vaig entendre que les compres dintre de l’aeroport del que sigui estaven exemptes de la norma de no portar líquids. Total, ens han fet sortir a fora per facturar la motxilla amb el sake a dins. Vam trigar una hora en fer tot això.

Quan vam arribar a l’aeroport del Prat no vam passar per CAP control, ni aduanes ni res de res. Hem estat esperant durant 15 minuts les maletes i per fi sortien. Al cap de poc va aparèixer la meva motxilla primer amb el sake. He mirat si estava mullada però casualment no ho estava. No s’ha trencat res per sort. Desprès vam agafar les altres 3 maletes i cap a casa.

Ah, les figures, com la majoria no porten caixes, les portava jo a la maleta de mà per a que no es trenquessin.