Dia 3: Bèsties

Un cop superat bastant bé el get lag vam anar a Fushimi Inari ben de matí, només hi haviaa algun tio amb pintes rares passejant. La veritat és que ja poodia ser tan bonic com vulgués, però la bellesa no feia front a la quantitat de bitxos quue hi havia. Em van picar 19 mosquits. Piquen de mala manera, i algunes picadures són enormes.

Vam deixar d’endinsar-nos cap a dintre perquè si jo sola no aguanto als bitxos, amb un acompanyant que surt cridant perquè una granota se li ha posat als peus ja és impossible xD

A les botiguetes d’abans d’arribar als temples hi havia el que sempre he buscat: alló que sona amb la brissa, ja ho veureu.

Ah, de camí a Fushimi vam trobar un grup d’unes 8 nenes petites que anaven soles al cole, uuna era bastaaant petita. A mi ma mare m’acompanyava al cole fins els 10 anys o més xD

Desprès, cansats de tan de bitxo, vam anar a Nara a veure els cervolets. Estava bastant lluny de l’estació, però finalment vam trobar als cervols. El que no vam trobar era el temple amb cuernos, Todaiji era? Perquè el primer dia que vam arribar se suponia que haviem de veure Osaka, i com no ho vam fer ho vaig intentar colocar per aquest dia. No vam poder veeure gaire apart de Dotombori, però bé, em vaig comprar un clauer de’n Keroro a sobre del Temple de Himeji ^__^ L’Edu, com no, una caixa de Taiyakis xD Bé, abans de que es fes molt tard vam arribar a la punta de Den Den Town. Hi havia botigues que semblaven de manga i anime però desprès entraves i t’adonaves que tot era coses específiques: una era integrament de cartes ( o____________Ô), i la seguent era tot de figuretes d’aquelles quue et venen a les caixes, tot i que de caixes havien poques, totes estaven destapades i suposo que amb un preu depenenen de la raresa de la figura. Una noieta amb X cara et podia costar 400 yens i amb una altra 1500 ._____.