Dia 10: Korakuen

Avui per fí hem sortit del claustrofobic hostal de Khaosan i em anat a l’Edoya. Ja que esta a 20 minuts de Tokyo Dome caminant hi hem anat, i també al jardí del costat.

Per 300 yens pots entrar a uns jardins amb llacs, algun rierol, carpes, anecs, ocells.. Estava bastant ple de ejecutius que s’anaven a menjar allí, suposo que amb el pase anual que venen. No hi ha massa que dir, però era molt bonic. No ens haviem adonat que venien menjar per a carpes, si no haguessim comprat, feien molta gràcia veure’ls amb aquella bocota gegant xD

Desprès vam entrar a la nostra habitació de l’Edoya i… Una pasada, almenys desprès d’haver estat en una cutrez d’hostal. Sofa, nevera, tele, musica ambiental, aire acondicionat, respalls de dents, tovallola, sabó, bany i dutxa privat, banys termals a l’última planta… Hi hi ha un munt d’espai per a la meletes, a l’altre hotel ni les podiem obrir.

Per la tarda hem aprofitat per tornar al Mandarake d’Akihabara i hem comprat més figuretes. Aqui teniu noves fotos (la figura més grossa és de l’Edu, i la repetida d’ahir també, eh? xD):