Coses a remarcar I

1. Quan aneu a algun parc o muntanya a l’estiu, dona igual que fasi calor, tapeu-vos! Creieu-me, les picades són molt pitjor que passar una mica de calor.

2. Si aneu a la màquina del pulpo, no intenteu treure cap figura per vosaltres mateixos, us sortirà més car que comprant-la directament, heu d’esperar a que algú l’hagi moguda suficient i estigui lliure.

3. Si voleu comprar figures barates, podeu anar al Mandarake d’Akihabara, on les podeu trobar a les vitrines del fons o a un racó de la botiga on venen molts cops les figures en pack, i el de Ikebukuro també està força bé, però no cal que aneu, només és una planteta dedicada a figures. També hi havia un lloc per Kyoto, en un carreró que hi havia entre dos carrers bastant grans pròxims a un Kentucky. Els carrers aquest estaven tapats pel sostre, per si us serveix d’alguna cosa.

4. Quan sortiu del Hanabi i us esteu pixant, camineu cap a l’estació, que quan vosaltres arribeu al seguent labavo, la gent d’aquella zona ja li ha donat temsp de fer pipí i d’anar-se’n. Però si us quedeu al lavabo més pròxim a vosaltres us passareu estona fent cua i perdent el temps.

5. Les sabates no van per número, si no per talles de S, M, L o LL.

6. Als vestuaris s’ha d’entrar descalç, deixant les sabates a fora.

7. Els sostenidors de Japó porten un relleno bestial, no us ho podeu ni imaginar.

8. Si voleu arribar a llocs concrets, feu-vos mapes de ben aprop en satelit i no satèlit. El satèlit t’ajuda a mirar on ets comparant pisos i altres coses, però a vegades surt més útil el mapa normal. Una cosa que va molt, però que molt bé és baixar-se pel mòvil un navegador gps, com AndNav2, el qual et diu per on vas sense conectar-te a internet.

9. Si no agafeu ràpid el bitllet del metro o tren de la màquina, se’l cruspirà i haureu de dir-li al tio de l’estació que se us ha colat, o sigui que no badeu, sobretot quan aneu carregats de maletes.

10. La porta dels ascensors (almenys la de l’hotel Edoya) són més dures que aquí. Vaig intentar aturar-la i que no es tanquès perquè encara no havia entrat l’Edu i la porta m’anava aplastant en comptes d’obrir-se xD